Handelsebetingelser

Sikker handel hos aalborgbronce.dk

Hos Aalborg Broncestøberi ApS har vi taget en række forholdsregler for at gøre dit køb 100% risikofrit.

Størst muligt udbytte

De oplysninger, du måtte give os om dig selv, er udelukkende til internt brug og vil aldrig blive givet videre til tredje mand.

Derfor er det 100 % sikkert at handle hos Aalborg Broncestøberi.

Vores politik

Af hensyn til vores kunder og til os selv har vi lavet en række politikker og guidelines for brugen af aalborgbronce.dk. Hvis der er noget du er i tvivl om er du velkommen til at kontakte os på info@aalborgbronce.dk

Ophavsret

Denne hjemmeside er ejet af Aalborg Broncestøberi og udviklet  af webwoman.dk

Brugen af vores materialer

Du må bruge og downloade dele af hjemmesiden til egen, ikke-kommerciel brug – under forudsætning af at alle ophavsretter, varemærker og andre ejendomsretter respekteres og bevares intakte. Du må ikke kopiere, reproducere, transmittere eller på anden vis distribuere indholdet af denne hjemmeside – herunder tekst, billede, lyd og video – til offentlig eller kommerciel brug uden forudgående skriftlig tilladelse fra Aalborg Broncestøberi Aps.

Forbehold for ændringer

Aalborg Broncestøberi forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre, forandre eller opdatere disse lovbestemmelser, og du er indforstået med at være omfattet af sådanne ændringer, forandringer eller opdateringer.

Kundepolitik

Alle oplysninger, du måtte afgive til aalborgbronce.dk, behandles med diskretion. Oplysningerne benyttes kun internt, og vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte og hemmeligholde dine data.
Vi bruger cookies til at huske kundens varekurv. Disse cookies slettes når du lukker din browser.
Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til andre.

Brug af information

aalborgbronce.dk samler kun oplysninger om dig, som du selv har givet eller er bekendt med, fx navn, postadresse, e-mail adresse, telefonnummer og leveringsadresse.
Vi forbeholder os ret til at ændre vores on-line kundepolitik.

Levering og betaling

Hvis du bestiller flere varer samtidig, forbeholder vi os ret til at levere varerne ad flere omgange.