Lene og Flemming – det er os, der er Aalborg Broncestøberi

 

Aalborg Broncestøberi ApS er et mindre metalstøberi etableret i 1997.

Støberiet ejes og drives af Lene Stefansen og Flemming Purkær.

Lene er uddannet gartner, driftleder og merkonom i markedsføring har arbejdet i støberiet siden opstart med en hverdag med mange kasketter og hands-on på de fleste støbe og slibeopgaver. Lene er kunstner og vant til brug af værktøjer og maskiner. motto ” Man kan hvad man hvad man vil!”

Flemming er uddannet kleinsmed på et metalstøberi, tillært metalstøber af hjertet. iværksætter og er fysisk hver dag i forme og støbeprocessen. Ligesom Len har Flemming mange kasketter og er med på støberiet støbe og slibeopgaver. Flemmings tidligere virke som problemløser og reparatør er en stor styrke for støberiet. Flemmings motto er “Vi skal kunne se fra helikopteren… så har det meste en løsning”

Sammen er vi som to bobler der overlapper hinanden på midten men sammen er vi en kæmpe kapacitet for vores virksomhed.

Med venlig hilsen

Lene Stefansen og Flemming Purkær

Vi støber i forskellige legeringer af aluminium, bronze, rødgods, messing.

Vi støber emner fra 0,005 til 400 kg og seriestørrelserne er typisk fra 1-1000 stk. Vores styrke ligger i de små serier.
Bronzestøbere/Metalstøbere af hjertet, metaller er vores passion.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave, vi hjælper dig med at se muligheder og i arbejdet med din opgave giver vi sparring og byder ind med vores know-how og mangeårige erfaring med metalstøbning.

 

Hovedproduktionen består af forskellige typer af industri-og kundegods. Derudover spænder produktionen også over stenhuggerprodukter, Støbning for kunstnere, Skiltefirmaer, pyntegenstande, brugskunst, samt reparationsopgaver. Vi støber også gerne for private.

Det er virksomhedens mål at være nytænkende, nyskabende, samt at følge trenden i markedet.

Vi vil levere den bedste kvalitet til den aftalte tid. Desuden lægger vi stor vægt på fleksibilitet i produktionen – ingen opgaver er for store og ingen opgaver er for små.