Aalborg Broncestøberis cookie- og persondatapolitik

Mød de dataansvarlige

Lene Purkær Stefansen & Flemming Purkær

Lene Purkær Stefansen & Flemming Purkær

Tlf. +45 98380087
Info@lenepurkaer.dk

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse, hvilke data Aalborg Broncestøberi samler om dig. Eksempelvis når du bruger websitet, sender mail til os eller bestiller varer.

Du kan læse, hvad vi bruger data til. Og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de informationer, du har givet os under brug af websitet.

Vi behandler naturligvis dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid øvrige gældende love i Danmark.

Vores persondatapolitik bliver løbende opdateret. Den er senest opdateret 23. maj 2018

Personlige data

Denne persondatapolitik gælder for samtlige personoplysninger vi får om dig, når du:

  • Bruger dette website
  • Sender mail til os
  • Skriver til os via sociale medier
  • Bestiller varer hos os via websitet

Hvilke persondata gemmer vi

Vi gemmer kun de data vi har brug for – eksempelvis for at kunne sende varer og faktura til dig.

Vi gemmer ikke data længere end højst nødvendigt

Nogle data er vi nødt til at gemme i op til fem år, fordi lovgivningen kræver det. Eksempelvis de informationer om dig, der står på fakturaer.

Hvilke persondata deler vi med andre

Når du surfer på dette website, bliver der samlet anonyme data om din brug. De data bliver delt med Google Analytics, JetPack.

Hvad gør du, hvis du vil have data slettet?

Du kontakter os, så sørger vi for at slette hurtigst muligt.

 

Hvad er persondata

Persondata kan være dit navn, emailadresse, fysisk adresse, fødselsdato, IP-adresse, lokaliseringsdata, betalingsinformationer, historik over køb, historik over færden på et website, information om varer eller website du har kigget på…..

Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person. Også når det kun er de særligt indviede, der kan gennemskue, hvem informationerne handler om.

Cookies

Dette website har funktioner, der anvender cookies, så det fungerer optimalt.
Cookies bruges også til at indsamle anonym information om brugen af dette website.

Cookies gemmes på din computer, mobil eller lignende. Det indebærer, at vores statistikprogram eksempelvis kan tælle, om besøgende er førstegangsbesøgende eller tilbagevendende gæster.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode. Eksempelvis virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det varierer efter type), men de fornys under hvert besøg.

Du kan både blokere for cookies og slette dem

Se vejledning i at slette cookies fra de mest almindelige browsere:
http://minecookies.org/cookiehandtering

\

Hvad er cookies

En ”Cookie” er en smart lille datafil.
Nordmænd kalder det en informationskapsel.

Er der lagt en cookie i din browser, bliver den genkendt, hvis du kommer på besøg igen. Den kan eksempelvis autoudfylde dit brugernavn og din emailadresse i formularer.

 

Vil du klage

Er du utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet. Men kontakt os først. Fortæl os, hvad du mener er i strid med reglerne om databeskyttelse. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til lovens krav og hjælpe dig, hvis vi har gjort noget forkert.

j

Hvad kan du klage over

Du kan bl.a. klage over

  • du får ikke de oplysninger, du har krav på efter reglerne om indsigt
  • der er uretmæssigt er lagt oplysninger om dig på internet
  • der er uretmæssigt er videregivet personlige oplysninger om dig
  • du er uretmæssigt blevet registret som dårlig betaler

 

 

 

Pin It on Pinterest