En bronzestøbning er meget mere end bare end bronzestøbning – Fra Svenstrup til Melbourne.

Hold op! hvor jeg elsker, at være bronzestøber, når kendte danske virksomheder vælger danske leverandører og tilkendegiver at de ved at ”En bronzestøbning er meget mere end bare end bronzestøbning” .. forståelse!, produktudvikling!, Vi arbejder med !.. Vi er mennesker! Vi får ideer!.. det er et håndværk! Og der er tillid….

Ordene kvalitet og leveringstid dem bruger de alle sammen, de er en naturlighed for os.

Klik her for at lære mere

En bronzestøbning er meget mere end bare end bronzestøbning- “Fra Svenstrup til Melbourne” Det er fantastisk at være selvstændig, når danske virksomheder sætter levering fra danske leverandører højt også selvom “produktet ” skal transporteres til den anden side af jordkloden. A Hereford Beefstouw åbner restaurant i Melbourne i efteråret ..

”Fra Svenstrup til Melbourne”

A_hereford_beefstouw_bordnummerskilte_stoebning_bronzeskilt_aalborg_broncestoeberi_bronzestoeberi

A Hereford Beefstouw åbner i efteråret endnu en restaurant i Australien .. nu i Melbourne

Bronze bogstaver er i deres egen helt unikke skrifttype er sat i støbeskeen, de skal med i den container, der rejser om på den anden side… om blot 14 dage.

Er det ikke fantastisk! .. og jo jeg forstår det godt og prøver altid at råbe det så højt som muligt .. når du vil visualisere din virksomhed, så er det vigtigt at have samarbejdspartnere, der leverer på samme måde hver gang .. med hjertet ..som om det var til dem selv hver gang.. her er ” En bronzestøbning er meget mere end bare end bronzestøbning”

Vidste du, at når du spiser på A Hereford Beefstouw, så er bordnummeret med stor sandsynlighed støbt i Svenstrup.. vi sætter et lille fingeraftryk mange steder, og elsker selv at komme rundt og opleve ”værkerne”

I vores bronzestøberi er det os der leverer varen, vi er med i udviklingsprocessen fra ide til det færdige udtryk. Vi støber i sandform, altså ved sandstøbning. De råstøbte emner følges fra start til slut af det samme menneske, den samme håndværker der arbejder med sjæl og hjerte i hver opgave.
Hos os får kunden den samme medarbejder hver gang der følger opgaven fra ide til aflevering. Broncestøbning et håndværk med sjæl.

De varmeste hilsner fra Bronzestøberne

Flemming Purkær og Lene Stefansen