Bronzedekoration til gravsten

I vores sortiment har vi mange forskellige dekorationer i bronze til gravsten: fugle, dyr, blomster, kors og meget mere

Findes den dekoration du søger ikke umiddelbart i vores sortiment er det oftest muligt, at skabe den mod merbetaling. Spørg endelig, da ikke alle nye dekorationer er katalogført.

Bamse, bronzedekoration 600A

Bamse, bronzedekoration 600A

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Bamsebjørn, hel figur Str. 6*4,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.  

Bamse, bronzedekoration 600

Bamse, bronzedekoration 600

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Bamse, hel figur Str. 6*4,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Bamse, bronzedekoration 599

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Bamse, hel figur Str. 6*4,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Sut, bronzedekoration 592

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Sut, hel figur Str. 7*5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Sut, bronzedekoration 591

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Sut Str. 7,5*5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Gyngehest, bronzedekoration 581

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Gyngehest Str. 6,5*6 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Bamsefar, bronzedekoration 572

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Bamsefar Str. 6,5*6 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Bamsefar, bronzedekoration 571

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Bamsefar Str. 11,5*8,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Bamsemor, bronzedekoration 562

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Bamsemor Str. 6,5*6 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Bamsemor, bronzedekoration 561

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Bamsemor Str. 11,5*8,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Kors med rose, bronzedekoration 481

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Kors med lille rose Str. 15 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Kors, bronzedekoration 471

Kors, bronzedekoration 471

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Kors Str. 9,5*6 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

G-nøgle, bronzedekoration 470

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. G-nøgle Str. 2,5*8,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Hestesko, bronzedekoration 469

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Hestesko Str.4*3 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Hestesko, bronzedekoration 468

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Hestesko Str.6,5*6 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Hestesko, bronzedekoration 467

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Hestesko Str.8*6,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Anker, bronzedekoration 462

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Anker Str. 7*5,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Anker. bronzedekoration 461

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Anker Str. 11*8 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Anker, bronzedekoration 460

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Anker Str. 15*11,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Anker, bronzedekoration 459

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Anker Str. 14*11,5 cm Dekoration i bronze poleret og lakeret.

Kors, bronzedekoration 314

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Kors, åben Str. 11*5 cm Bronzekors, planslebet og lakeret.

Kors, bronzedekoration 313

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Kors, åben Str. 15*5 cm Bronzekors, planslebet og lakeret.

Kors, bronzedekoration 312

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Kors, åben Str. 26*9 cm Bronzekors, planslebet og lakeret.

Kors, bronzedekoration 311

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Kors, åben Str. 36,5*12 cm Bronzekors, planslebet og lakeret.

Due, 111

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Due Str. 12,5 cm Due  bruneret lakeret.

Hejre par, bronzedekoration 106

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Hejre par, relief Str. 15 cm Dekorationen er poleret med skygger.

Due på gren, bronzedekoration 102

Send en mail hvis du er interesseret i at høre mere om denne bronzedekoration og hvor den kan købes. Due på gren, relief Str. 11*7 cm Dekorationen er poleret med skygger.

Pin It on Pinterest