Kallehavegaard Badehotel bruger bronzestøbte nøglevedhæng i bronze.
Et unikt udtryk.. en signatur.. et lækkert look. Det en fin mulighed for aktiv kommunikation og god kundeservice.

En værelsesnøgle så tung, at den fordrer kommunikation og menneske kontakt.
Analoge værelsenøgler med lækre bronzestøbte vedhæng de kan noget.

Der er bare noget med skønne hoteller og badehoteller langs vestkysten .. og så analoge værelsesnøgler.

En god gammeldags værelsesnøgle med vedhæng i sit eget unikke udtryk, det bruger de på Kallehavegard badehotel.

Vi har støbt vedhængene i bronze og med navnet på hotellet.. vedhænget er dejlig tungt og skønt at røre ved.. som det bronze er.

De gode gamle værelsesnøgler dem afleverer man i receptionen hver dag.. der er personlig kontakt .. og plads til en god snak..
måske en snak om seværdigheder i området og oplevelser ..god gammeldags nærhed og kundekontakt.. det kan bare noget!

Kallehavegaard Badehotel i Løkken er Tina og Klaus altid klar til, at give gæsterne de bedste oplevelser.
De oplevelser af sjæl og nærvær på et gammelt Badehotel, og det som vi får i nærheden af vesterhavet i den nordjyske badeby Løkken.

Vi har for nyligt også støbt messing bogstaver til al skiltning indendørs i et andet totalt nyrenoveret hotel…i reception, forskellige mødelokaliteter, restaurant, etager, værelsesnummerering og toiletter.
De valgte skrifttypen og vi støber efter den skabelon. Et helt unikt og skønt færdigt udtryk på et virkelig smukt indrettet hotel.
Det behøver ikke være dyrere at gå efter kvalitet og godt dansk håndværk.
Vi elsker som bronzestøbere, at være med til at sætte aftryk og gøre indtryk med unikke udtryk i bronze, messing og aluminium.
Om det er facader med bogstaver, skilte, priser, dekoration, gaver o.m.a. Så er det “næsten” kun fantasien der sætter grænsen.

Vil du gøre indtryk, sætte aftryk med dit udtryk? Eks. vis med dit eget signaturskilt, bronze bogstav, specielle designs, kunstgave o.m.a

Så tag fat i os på telefon, mail eller besøg os på vores sted i Svenstrup.

Hilsen Bronzestøberne

Flemming og Lene
Aalborg Broncestøberi ApS
Svenstrup

Hvem er vi?
Flemming Purkær og Lene Purkær Stefansen har ejet og drevet Aalborg Broncestøberi i 26 år her i april. Vi har bygget støberiet op fra bunden.. lagt alt vores tid, hjerte og sjæl i opbygningen af vores virksomhed.
Vi sætter mange aftryk rundt i Danmark.. på facader og i mange virksomheder møder du vore værker. Vi har lavet Lysbrosten i Dubai, Vi har patineret paneler på eksklusive trapper i London, leveret facade skiltning til Australien og New York.. lavet de royale monogrammer på Schackenborg og vi har støbt bildele til gamle danske veteranbiler og navne skilt til Fru Hansen. .. som bare en snip af det vi spænder over hos Flemming og Lene i Aalborg Broncestøberi.