Navneskilte

Navneskilte i bronze det gamle håndværk og gedigne materialer

Kontakt Aalborg Broncestøberi Aps og hør nærmere
Vil du høre mere så kontakt Lene på Tlf 98380087 eller Send en mail hvis du er interesseret i at få en pris på støbning eller høre mere om vores støberi.
Aalborg Broncestøberi Aps mange års erfaring i fremstilling af navneskilte i bronze samt andre skilte og metalbogstaver af enhver art.

Vi kan tilbyde gammeldags håndværk  og håndværksmæssige traditioner og vi støber udelukkende med markedets bedste materialer. Vi byder blandt andet på ovale navneskilte, som vi støber efter en fast skabelon.

Vi støber også gerne et skilt efter dit design og hjælper med tegnearbejdet til modelfremstilling.

Støbt bronze giver et eksklusivt look, det sandstøbte og med en mørkpatineret bund og lyse, planslebne bogstaver og tal.
Vi kan naturligvis patinere skilte og brogstaverså de fra start ser antikke og aldrende ud.

Bronze er et lækkert materiale, der signalerer eksklusivitet og elegance… Og det ofte til en lavere pris end man kunne forvente i forhold til det håndværksmæssige arbejde der er processen.

Hvert eneste emne, der kommer ud af vores støberi har været i vore hænder op til mange gange undervejs. Og vore hænder er Flemming og Lenes, som er indehaverne af Aalborg Bronzestøberi siden 1997. 1997 er året hvor støberiet startede helt fra bunden af i her i Svenstrup.

Vær venligst opmærksom på, at der kan være leveringstid på sandstøbte skilte. Idet støbning er et håndværk som kræver tid, ligesom vi med støbning i sand forudgående må fremstille en støbemodel.

Læs mere om: BronzestøbningNavneskilte Metalbogstaver Bronzestøber